Nyheter

Utflykt till Strängnäs–Torshälla 3 juni 2023

Missa inte att komma med på Biblis utflykt till Sanatorium Förlag (Strängnäs) och boksamlaren Jarl Hellichius (Torshälla).

Lördagen den 3 juni arrangerar Biblis en utflykt i ett kombinationsprogram med två resmål. Det ena är Sanatorium Förlag i Strängnäs där formgivaren, förläggaren och boksamlaren Jens Andersson visar sin unika samling av Edward Gorey-böcker och serierelaterat material och det andra resmålet är boksamlaren Jarl Hellichius i Torshälla som visar bokband och illustrationer ur sin stora bokbandssamling. Utflykten är arrangerad i ett middagspass mellan 10–12 och ett eftermiddagspass mellan 14–16. Deltagarantalet är begränsat till 20 personer. Grupp 1 om 10 personer börjar i Strängnäs och samma för grupp 2 om 10 personer i Torshälla och sedan vidtar lunch och byte mellan grupperna mellan 12–14. Transport sker med egen bil eller som medåkande.

Anmälan sker via e-post till Per Cullhed, percullhed@hotmail.com eller till Peter Bodén, rarebooks@hundorat.se före den 29/5 och var där vänlig ange namn, telefonnummer samt om ni har möjlighet att skjutsa eller behöver skjuts så återkommer vi med arrangemangen kring transporter, lunchrekommendationer etc. Först till kvarn gäller! Välkomna!

Hos Sanatorium Förlag

Hos boksamlaren Jarl Hellichius